Tahukah Anda 'Morning Sex' Bagus Untuk Kesihatan ?!




Apa perkara pertama kebanyakan orang buat sebaik sahaja bangun dari tidur? Salah satu daripadanya pasti periksa bau nafas, bukan?

Lalu ke nak 'bercinta' sebaik bangun dari tidur? Dengan rambut berantakan, muka sembab, tahi mata 'bergantungan', 'morning breath' yang harum bak limau kasturi mungkin akan memotong stim saja.

Disebalik semua perkara buruk yang anda rasa dan fikirkan sebaik saja bangun tidur, hubungan seks pada waktu pagi sebenarnya sangat bermanfaat untuk kesihatan! Tak percaya? Jom tengok.

1. Mengurangkan tekanan darah
Prof. Musa Yakubu dari University of Ilorin berkata seks pada waktu pagi mengurangkan tekanan darah serta risiko serangan jantung.


2. Menguatkan sistem imun tubuh
'Bercinta' sekali atau dua kali sehari boleh meningkatkan kadar antibodi selain melindungi tubuh dari sebarang jangkitan kuman.


3. Buat anda semakin cantik
Mencapai orgasme ketika melakukan 'morning sex' akan melepaskan hormon oestrogen yang boleh membuatkan kulit dan rambut lebih sihat.


4. Mengurangkan risiko strok
Ahli sains dari Universiti Belfast mendapati 1,000 lelaki pertengahan usia yang melakukan hubungan seks dua hingga tiga kali seminggu mengurangkan risiko serangan jantung dan strok sebanyak 50 peratus.

Semua penemuan berkenaan adalah hasil kajian pakar dan saintis. Bagaimana setiap pasangan menjalani kehidupan seks adalah bergantung kepada setiap individu itu sendiri.

PELAN MARKETING DEPOSIT PULSA MYMI1 GLOBAL INDONESIA


Pelan marketing bisnes mymi1 pulsa di indonesia







PAKET DEPOSIT     : Besaran nilai deposit yg diberikan kepada member
DISCOUNT               : Besaran discount dari harga jual deposit pulsa
BELI                          : Besaran harga beli oleh member
DEPOSIT AWAL     : Besaran deposit yg diberikan pd saat awal transaksi
DEPOSIT /10 HARI : Besaran deposit yg diberikan tiap 10 hari sejak joint
WAKTU                    : Tempo pemberian deposit sampai selesai kontrak














Related search incoming item:


  • mymi1 penipuan
  • mymi1 review
  • mymi1 international
  • mymi1 indonesia penipu
  • apa itu mymi1
  • mymi1 indonesia penipuan
  • mymi1 bank negara
  • mymi1 tipu
  • program mymi1 penipu
  • program mymi1 indonesia
  • bisnes mymi1 indonesia
  • pelan marketing indonesia

PERTANYAAN DAN JAWAPAN - LETCHAT MESSENGER

Ada yg masih keliru dan kurang faham mengenai letchat. Seringkali saya terima, dan antara soalan-soalan yg saya selalu diajukan adalah seperti dibawah. Ianya berdasarkan pengalaman saya sepanjang menjalankan bisnes ini.

1. Adakah Saya Perlu Maintain Bayar Pakej Tiap-tiap Bulan..?

Tidak, anda tidak perlu untuk maintain membeli pakej setiap bulan. Anda beli pakej, dan nikmati benefit yg letchat tawarkan kepada anda setiap minggu.

2. Adakah Saya Perlu untuk Mencari Orang..?

Tidak wajib. Tujuan utamanya adalah untuk memberi penjimatan kepada anda daripada bayar hangus setiap bulan. GUNA SENDIRI DAN PAKAI SENDIRI. Lihat belanja hangus komitmen setiap bulan anda berapa RM? Dan pilih pakej yg bersesuaian dengan komitmen anda. Nak cari pendapatan lebih, boleh buat network. Tetapi tidak diwajibkan.

3. Adakah Saya Perlu Menggunakannya untuk Membayar Setiap Bulan..?

Terpulang kepada anda, nak guna atau tidak. Kalau tak gunakannya , tidak akan hilang pon wang anda didalam akaun letchat.

4. Kenapa Income Pasif Masuk Hari Sabtu..?

Ianya bagi memudahkan syarikat untuk membayar kepada ahlinya. Walaupon anda menjadi ahli hari lain seperti isnin/selasa/rabu/khamis/jumaat, pendapatan pasif anda tetap akan dapat pada hari sabtu. Ianya bagi memudahkan sistem yg lebih sistematik dan teratur.

5. Adakah Konsep Perniagaan Yang Sama Dengan MyMI2dan OG2..? 

Tidak! Jangan bandingkan syarikat-syarikat tersebut dengan LETCHAT. Kalau nak dibandingkan sangat jauh perbezaannya. Umpama langit dengan bumi. Boleh KLIK SINI untuk tahu lebih lanjut.

6. Dari Mana Keuntungan Letchat Untuk Membayar Ahlinya..?

Perlu anda ketahui, bahawa LETCHAT merupakan produk dari syarikat U&ME SDN BHD. Total revenue syarikat adalah sebanyak USD 115 MILLION. Boleh KLIK SINI untuk tahu lebih lanjut.



Related incoming search item:

  • u&me communications
  • u&me communication malaysia
  • u & me communication hyderabad
  • u&me letchat
  • om technologies sdn bhd
  • u&me communication pvt ltd
  • u&me messenger
  • u & me images






LATAR BELAKANG LETCHAT - BACKGROUND COMPANY U&ME

Letchat Messenger merupakan produk keluaran dari syarikat U&ME SDN BHD anak syarikat OM TECHNOLOGIES. Syarikat ini telah bertapak selama 17 tahun di 5 buah negara iaitu USA-INDIA-DUBAI-MALAYSIA DAN AUSTRALIA. 





Core bisnes perniagaan syarikat ini adalah dalam bidang ICTdan  PROGRAMMING. Banyak badan-badan kerajaan dan swasta didalam MALAYSIA yg telah menggunakan khidmat U&ME SDN BHD dalam sistem mereka, antaranya adalah POSLAJU, GDEX, TABUNG HAJI, MARA, AEON, KPJ dan banyak lagi. Boleh lihat paparan gambar di bawah.




U&ME SDN BHD juga telah mendapat pengikitirafan daripada MSC yg disokong sepenuhnya oleh kerajaan. Bukan senang nak dapat pengiktirafan daripada MSC, sekiranya syarikat tersebut tidak mempunyai kepakaran serta kekukuhan ekonomi.





U&ME juga  berdaftar dengan SSM. no pendaftaran 1065203-T .  Ianya sebagai bukti, bahawa syarikat ini menjalankan perniagaan yang sah. Selain itu, U&ME juga berdaftar dengan GST, no pendaftaran 002039697408.



Itu serba sedikit penerangan latar belakang Syarikat U&ME yang dapat saya terangkan kepada anda. Ini semua merupakan fakta. Kalau nak tahu lebih lanjut lagi, anda boleh google atau youtube. Search je U&ME, beratus ribu paparan akan keluar.



OK, saya akan beralih kepada LETCHAT MESSENGER. Bagi yang belum download lagi, boleh download terlebih dahulu, search sahaja letchat messenger di PLAYSTORE atau klik link nie. www.letchat.world/app




LetChat Messenger merupakan 1 applikasi yang dibangunkan oleh U & Me Communication Sdn Bhd. Applikasi ini menawarkan 1 pengalaman yang sangat berbeza berbanding applikasi yang telah lama berada di pasaran seperti whatsapp, viber, tango, buzz, WeChat, telegram dan lain-lain. 

Di LetChat, sekiranya anda belum mendaftar lagi sebagai ahli berbayar, anda juga akan mendapat faedah setiap kali anda menggunakan applikasi ini secara PERCUMA di mana, anda bakal mengumpul mata ganjaran dan boleh ditebus dengan barang-barang berharga. Anda juga boleh menjadi ahli dengan membeli Pakej yg ditawarkan oleh LETCHAT, yang mana anda boleh menggunakan servis-servis yang terdapat di dalam applikasi ini. Antara servis yang ditawarkan adalah seperti berikut:- 

SENARAI PERKHIDMATAN LETCHAT

pembayaran bil-bil utiliti, 
sistem reload telefon mudah alih, 
pembelian tiket-tiket transportasi, 
tiket-tiket menonton wayang, 
tempahan hotel dan banyak lagi.
pembayaran loan-loan bank seperti personal loan/kereta/rumah dan lain-lain. Untuk lihat senarai bank, boleh KLIK SINI
Selain dari itu, anda juga bakal ditawarkan dengan kad keahlian, kad debit LETCHAT yang mana anda boleh mengeluarkan wang dari sistem bonus LetChat di mana-mana ATM di seluruh negara dan juga luar negara. 

Ahli-ahli yang berdaftar juga akan mendapat RENENUE SHARING dari penjualan produk dan servis syarikat berdasarkan pecahan ini : 
1) 30% dari Digital Marketing Revenue 
2) 25% dari Proximity Marketing Revenue 
3) 15% dari VOIP Business Revenue 
4) 15% dari Stickers Business Revenue 
5) 10% dari Games Business Revenue 

Ada banyak lagi keistimewaan dan faedah yang akan anda perolehi dengan menjadi sebahagian KOMUNITI LETCHAT!  

SERVER LETCHAT juga berada di negara-negara yang disenaraikan di bawah 
1) Singapore 
2) Japan 
3) Australia 
4) Canada 
5) India 
6) Frankfurt 
7) Ireland 
8) California 
9) Seoul 

Sistem beroperasi 24 jam tanpa henti secara Global. 


Related incoming search item:

  • pakej letchat
  • letchat be billionaire
  • u&me communication sdn bhd
  • letchat login
  • let chat messenger
  • letchat messenger
  • letchat malaysia
  • u & me communication sdn bhd
  • Buat duit dengan letchat
  • buat duit 2017
  • buat duit tanpa modal
  • jutawan letchat






FERO ttg OJK : Mymi1 LEGAL,hanya perlu melengkapi persyaratan


Apakah SEUMUR HIDUP anda setiap bulan mengeluarkan budget untuk belanja pulsa ???
Apakah anda mengeluarkan budget untuk membayar PLN & AIR setiap bulan?

Kalo jawaban anda TIDAK ....kami sarankan anda untuk berhenti membaca blog ini.

Tapi kalo anda.... SUKA TIDAK SUKA...MAU TAK MAU terus menerus seumur hidup akan terus berbelanja pulsa,maka silahkan luangkan waktu untuk membaca MARKETING PLAN dari MYMI1 GLOBAL INTERNATIONAL ini





related incoming search item

  • bisnes pulsa mymi1
  • mymi1
  • mymi1 indonesia
  • pulsa mymi1


RM1120 Masuk lagi Pada 30 mei Ketika Sedang Bersenam di Gym


Salam sejahtera buat pembaca blog saya,

mula-mula sekali terima kasih kerana melawat blog yang tidak seberapa ini.Post kali ini saya nak cerita bagaimana saya dapatkan prospek hanya dari rumah sahaja secara online..

Alhamdullah bila kita berusaha,cepat atau lambat akan ada rezeki kita,orang gagal sebenarnya apabila dia berhenti mencuba... disaat itu anda adalah sorang yang gagal.

Jika terus mencuba tidak kira apa jua yang kita usahakan,anda sedang menghampiri kejayan,sama besar atau kecil... hanya anda yg mampu membuat keputusannya.

ok,disini saya nak cerita smlm 30 mei 2016 ada sahabat baru yang join bisnes yang saya sedang buat,masa tu saya dekat gym,tak sentuh pun telefon..tiba-tiba dapat whatsapp orang dah buat bayaran untuk join..

Bestkan sedang buat aktiviti lain pun duit masuk.semua tu kene buat deng bersistem..
apa yang saya buat ,hanya postkan ke semua group-group facebook  yang saya join tetapi bukan secara manual.Hanya menggunakan sistem autopost saya hanya tulis iklan klik send..sistem yang akan postkan iklan tersebut untuk saya.

Selepas itu berdoalah semoga ada rezeki masuk..alhamdullah dengan izin allah ada yang join dan sedang ontwy 2 orang lagi.. saya hanya buat dari rumah sahaja.

Apa sebenarnya kelebihan yang anda dapat bila join mymi1 .

Kenali MyMi1
==========
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

M1 Global Sdn Bhd(1145697-X) adalah sebuah Syarikat berdaftar di Malaysia. Produk utama adalah Sistem Perisian Digital MyMi1 yang membolehkan pengguna membayar bil dan tambah nilai pra bayar telefon secara atas talian(online). 

Founder Mi1 Global Sdn Bhd adalah Dato Dr KC Lim, pengerusi adalah Dato Mustapha Taib dan Pengarah Pemasaran Tuan Azhari Abdullah.

Konsep MyMi1 yang unik

1. Kami fokus dan komited kepada bidang perniagaan prabayar dengan menyediakan perkhidmatan voucher tambah nilai (TC) mudah alih antarabangsa untuk syarikat telekomunikasi dan penyedia perkhidmatan utiliti yang lain.

2. Kami menggunakan konsep pemasaran rangkaian untuk berkongsi keuntungan kami dengan semua ahli MyMi1 dan memberi hadiah atas usaha gigih membina rangkaian sebagai galakan dan motivasi kepada semua ahli.

3. Siapa yang mempunyai telefon mudah alih pasti akan menambah nilai prabayar atau melanggan perkhidmatan dari pengendali telco. Apabila pelanggan membeli Kredit tambah nilai (TC) secara atas talian(online) dari Sistem Digital MyMi1, sebahagian keuntungan dari urusniaga tersebut akan dikongsi semula kepada ahli.

5 Pakej Penjimatan Terhebat!

Produk ini dijual mengikut pakej yang ditawarkan oleh syarikat dari RM420 sehingga RM21,000. Berikut disenaraikan harga pakej yang ditawarkan :

1 . BRONZE PAKEJ " RM420 "
● dapat free rebet RM30 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM12.90 setiap 10 hari dan dibayar selama 50 kali . RM12.90× 50 kali = RM645
● total RM645 + RM30 = RM675.

2 . SILVER PAKEJ " RM1,120 "
● dapat free rebet RM60 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM33.00 setiap 10 hari dan dibayar selama 60 kali . RM33.00 × 60 kali = RM1,980
● total RM1,980 + RM60 = RM2040.

3 . DIAMOND PAKEJ " RM4,445 "
● dapat free rebet RM200 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM129 setiap 10 hari dan dibayar selama 60 kali . RM129 × 60 kali = RM7,740
● total RM7740+ RM200 = RM7,940.

4 . PLATINUM PAKEJ " RM11,550"
● dapat free rebet RM300 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM384 setiap 10 hari dan dibayar selama 65 kali . RM384  × 65 kali = RM24,960
● total RM24960 + RM300 = RM25,260.

5 .VIP PAKEJ " RM21,000 "
● dapat free rebet RM600 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM765 setiap 10 hari dan dibayar selama 70 kali . RM765 × 70 kali = RM53,550 
● total RM53,550 + RM600 = RM54,150.

Pendapatan Pasif

Sebagai ahli MyMi1, anda layak mendapat rebet tc setiap 10 hari, anda boleh menggunakan rebet tc tersebut untuk pembayaran bil, pembelian prepaid dan pelbagai lagi. Anda boleh memilih untuk kegunaan sendiri, boleh menjual rebet kepada sesiapa sahaja. Caranya hanya masukkan no telefon dan jumlah yg ingin dibeli. Untuk bil masukkan no akaun bil dan jumlah yg ingin dibayar. Mudah dan cepat, semua di hujung jari(online). Anda dapat membayar bil dan top up seperti berikut :

1) Bil TNB
2) Bil ASTRO
3) Bil postpaid Celcom,Digi,   Maxis,Umobile,Redone
4) Top up prepaid Celcom,Digi,Maxis,Umobile,Xox,Tunetalk,Altel untuk Malaysia
5) Top up prepaid Indosat,Telkomsel,XL,Axis,Ceria,Three untuk Indonesia
6) Top up prepaid AIS, DTAC,True Move untuk Thailand
7) Top up prepaid di Vietnam, Bangladesh, Brunei, Singapura dan Cambodia.
8) Bil Unifi TM
Loan kereta dan loan ASB masih dalam perancangan.

Anda boleh mengakses sistem digital MyMi1 melalui smartphone, lap top, pc, tablet atau apa saja gajet yang mempunyai capaian internet.
Sebagai ahli, anda juga boleh memilih untuk kegunaan sendiri atau dijadikan bisnes one stop centre untuk topup dan pembayaran bil dengan mendapat rebet tc setiap 10 hari (pasif income). 

Pendapatan Aktif

Sekiranya ingin bergerak aktif sebagai networker dengan memperkenalkan MyMi1 kepada orang lain dan membuat penajaan, pelbagai insentif (aktif income) diberikan oleh syarikat iaitu :

1. ENTERTAINMENT BONUS 5%
     Bronze      = Rm12.00
     Silver         = Rm30.00
     Diamond  = Rm120.00
     Platinum  = Rm300.00
     VIP.           = RM600.00

2. SPONSOR BONUS 8%
     Bronze     =  Rm19.20
     Silver        = Rm48.00
     Diamond  = Rm192.00
     Platinum  = Rm480.00
     VIP            = RM960.00

3. PAIRING BONUS 10%
     Bronze     =  Rm24
     Silver        = Rm60
     Diamond  = Rm240
     Platinum  = Rm600
     VIP            = RM1,200

* Max pairing perday :-

Bronze       25usd x 3 = Rm75

Silver         50usd x 3 = Rm150

Diamond  400usd x 3 = Rm1200

Platinum   1000usd x 3 = Rm3000

VIP             2000usd x 3 =
Rm6000.

4. MATCHING BONUS 18% 

1. Bronze 
(Rm0.45×50kali =Rm22.50)

2. Silver (Rm1.15×60kali=Rm69.00)

3. Diamond    (Rm4.50×60kali=Rm2700)

4. Platinum (Rm13.50×65kali=Rm877.50)

5. VIP
 (Rm27×70kali = 1890.00).

Syarikat juga memberi hadiah bagi ahli yang mencapai point pv tertentu. Setiap pakej yang  disertai oleh tajaan anda mempunyai pv seperti berikut :

1. Bronze - 80 pv
2. Silver - 200 pv
3. Diamond - 800 pv
4. Platinum - 2,000 pv
5. Vip - 4,000 pv

Sekiranya anda berminat untuk join,pilih pakej diatas dan whatsapp saya untuk join dan pendaftaran.

dalam mymi1 best,kalau kita tak buat apa-apa dapat,kalau buat lagi banyak la dapat.




Incoming related item search:
  • 1 station mymi1
  • mymi1 global 
  • bisnes telekomunikasi
  • pasif income mymi1
  • aktif income mymi1
  • testimoni kejayaan mymi1
  • pelan mymi1
  • cara join mymi1
  • mymi1.com
  • mymi1autodownline
  • buat duit pasif dengan mymi1

RM1120 Orang Banking Join Bisnes Hasil guna Autopost Semalam



Salam sejahtera semua,

Nak tau tak semalam saya running iklan autopost facebook dan ada rezeki ,orang dari pahang join bisnes mymi1 dengan saya secara online je,seronok kan.. hanya buat secara online dari rumah

kalau anda nak tahu semasa saya sedang uruskan pendaftaran member baru dari pahang,saya masa tu tak pakai baju hanya pakai kain pelikat jer,hahaha... siapa peduli dan tahu.Ini yang bestnya kalau buat secara online dari rumah jerrrrr..

Tak perlu balik lewat malam kan.Tapi sekali sekala tu tak hal la kan.Sebenarnya dengan guna tool autopost ini setiap hari saya konsisten iklankan bisnes saya dan dari situ orang akan nampak yang kita ni aktif dan serius dalam bisnes kita.

Jadi kalau anda nak join bisnes mymi1 ,nanti saya bagi guna percuma je tak perlu bayar,
boleh guna sampai lebam la jawabnya




Whatsapp Soalan Kepada saya Jika Anda Masih Belum Faham?


Salam sejahtera semua,

Anda dah baca post-post saya pasal mymi1 tapi masih belum jelas atau faham.

Bisnes mymi1 saya dah kongsikan disini jika belum faham,anda boleh whatsapp saya dengan soalan supaya saya boleh jawap pertanyaan anda.

untuk makluman saya sedang siapkan laporan percuma mengenai mymi1 dan mudah-mudahan anda dapat faham bila baca.

Jika Soalan anda " Boleh saya tahu pasal Bisnes mymi1? "

Yer ,boleh.Anda hanya perlu baca setiap post yang saya tulis untuk anda tahu dan faham.

Jika selepas anda dah baca ,dan ada yg belum terjawab baru whatsapp soalan kepada saya untuk saya tolong jawap.

ok itu je....

bye-bye









Saya tiada ijazah tetapi gaji saya sama level dengan mereka ada ijazah universiti dan kerja dari rumah jer!!


Salam sejahtera semua,

Apa khabar pengunjung blog saya,apa-apa pun terima kasih ye sudi melawat dan membaca coretan saya..

Saya ni nak mengarang lebih-lebih tak pandai ,kalau ayat tungang langang maaf ler,maklumlah bukan budak belajar universiti ,hehehe.

Sedar tak sedar dah 29 april 2016 ,sekejap je nak habis bulan 4 kan... daripada pengalaman saya kerja gov dulu, masuk jer hujung bulan, duit gaji dah nipis dah ,bertuah ler kalau gaji tuan 5 6 angka sebulan boleh tarik nafas lega,itu pun kalau pandai MM( money managment) kan.

Masuk hujung bulan dan nak menunggu tibanya next gaji mejoriti dah catu duit gaji sebab dah berhabis buat bayar segala hutang piutang.... dan kuasa membeli pun menjadi lemah.. kene tunggu gaji seterus lak baru kuasa membeli powerkan hehe... ini  saya pernah lalui.

apa yang saya nak cerita sejak saya buat bisnes mymi1 ni banyak urusan yang boleh saya settlekan.oh ye,untuk makluman saya dah 8 bulan berhenti keje gov,sekarang santai2 dekat rumah.

saya sekarang buat keje dari rumah jer ,pakai pun kain pelekat tak berbaju,janji ada laptop sebiji dan sambungan internet,itu pun boleh jana pendapatan ,dah tak perlu nak kejar masa pagi-pagi bersesak nak pergi kerja.Semua ini menjadi impian setiap orang kan kan,ada masa,ada duit dan dapat lihat anak-anak membesar depan mata.

sejak saya join mymi1 sampai sekarang ,apa yang saya tahu mymi1 tidak pernah gagal buat bayaran kepada ahlinya 2 kali setiap bulan.

produk mymi1 pula produk keperluan,alah... semua orang dok guna tanpa dipaksa,itu yang mymi1 buat untung banyak tu,

Cuba anda buka telefon tengok berapa lagi baki kredit topup dalam acc prepaid anda,kalau dah nak habis tu atau dah nak tamat tempoh aktif,nak tak nak anda akan keluar juga duit untuk beli kan kan...

Kenapa perlu keluarkan duit lebih kalau ada cara anda boleh buat penjimatan sehingga 200%,rugi tau.oh lupa mungkin gaji anda 5 6 angka itu tidak terkesan tu kan.

Dalam mymi1 ni mudah je 

"JOIN => GUNA SENDIRI =>JIMAT SENDIRI=> UNTUNG SENDIRI"

Sekarang ni ada yang buka acc sampai 4 5 acc sorang-sorang,asalnya dari sekali modal jer........


ok lah itu je coretan saya petang ni,kalau anda rasa nak join dan buat duit dengan mymi1,tolong baca apa yang saya cerita kan dekat blog saya supaya anda nampak apa itu bisnes mymi1.apa yang saya tulis dekat blog anda baca lah.


ok,sekian,buat duit ketika sihat supaya masa sakit tidak risau......

website rasmi mymi1 Under Maintenance ,bakal berwajah baru



Under Maintenance
We're Working On The Site To Serve You Better. Thank You For Your Patience! 

Members Login


Salam sejahtera semua,

Pagi ni saya nak update pasal website rasmi mymi1 yang bakal berwajah baru,sekarang sedang dalam maintenance dan berita yang saya terima semuanya sudah hampir siap serta bersedia untuk dilancarkan.

Bagi ahli mymi1 yang terima pendapatan pasif setiap 10 hari sekali walaupun tidak menaja anda boleh login ke acc masing tanpa ada masalah ,hanya klik pada perkataan
 " Login Here "

Untuk bakal pelanggan Mymi1,untuk makluman apabila saya kata tidak buat apa-apa tapi dapat income ,itu bukanlah bermakna kita tak buat apa-apa tapi senang-senang jer dapat duit.

Dengan menjadi ahli Mymi1 ini bermakna anda adalah patner syarikat dan anda layak  menerima % keuntungan yang dijana oleh syarikat..

Kita bukan agen yang dapat % keuntugan apabila topup yang kita jual ada org beli,kita atas daripada itu.. iaitu rakan niaga mymi1...

Modal yang anda bagi dekat syarikat mymi1 itu anda dapat balik dalam bentuk topup kredit yang fleksibel.... boleh buat topup sendiri/org lain dan buat bayar bil.

contoh anda join pakej rm4445 ,anda akan dapat balik dalam bentuk produk iaitu topup kredit bernilai rm4440 yang akan diberi secara beransur-ansur setiap 10 hari sekali sebanyak RM129 .duit ni masuk pulak 60 kali masuk.

Habis mana yang best/menarik tentang mymi1 ni kalau join banyak tu dapat banyak tu??
yang menariknya dengan rm4445 anda bukan dapat topup kredit bernilai rm4445
tetapi anda akan dapat rm7940.

Kalau kira balik rm7940 - rm4445 = rm 3495,itu lah keuntungan anda dapat. 

Nak buat buat topup kredit sebanyak tu bukannya habis guna... untuk makluman selain anda guna buat beli topup/tolong topup dekat famly ,kawan-kawan dan buat bayar bil.
anda juga boleh tukarkan semula topup kredit itu kepada tunai,semua sekali anda boleh tukar menjadi tunai.

Cara nak tukarkan kepada tunai ,semudah A<B,C . Hanya buat setting dekat dalam acc mymi1 anda dan selepas itu duit akan mendarat ke akaun bank anda secara automatik tanpa perlu buat apa-apa dah... 2 kali sebulan duit anda yang ada dalam acc mymi1 akan mendarat ke akaun bank anda... 



apa-apa pun saya harap anda baca dahulu post-post yang saya type penat-penat untuk beri pencerahan kepada anda,bila dah baca ,kalau tak faham boleh tanya saya... kalau nak join terus pun boleh,...




Related Incoming Search Item:
  • buat dui pasif mymi1
  • mymi1 global
  • bisnes topup global
  • cara join mymi1
  • cara buat duit mymi1
  • testimoni income mymi1
  • tutorial mymi1
  • maklumat mymi1
  • mymi1
  • reward mymi1






PENTING 4 !!! Cawangan MYMI1 Global Sdn Bhd




Antara cawangan Mi1 Global Sdn Bhd adalah di Jakarta Indonesia, Bangkok dan Haadyai di Thailand, manakala MyMi1 telah menembusi pasaran di Singapura, Brunei dan sedang memasuki pasaran Myanmar dan China. Sistem Digital MyMi1 sudah mula diterima oleh kebayakkan negara Asia Tenggara di mana Malaysia adalah pengasas program penjimatan ini.

Harapan Dan Impian

Kita sebagai rakyat Malaysia sepatutnya memanfaatkan peluang ini untuk penjimatan dan keuntungan dari program ini. Sebagai negara pengasas program ini, kita seharusnya mendahului dari segi penyertaan sebelum dikuasai oleh orang negara lain. 

Saya akan terus memberi pemahaman kepada  umum tentang kebaikan program pengguna bijak MyMi1 dan amat berharap anda merebut peluang keemasan ini.

Setakat hari ini sudah 3 orang yang berjaya merangkul kesemua hadiah daripada syarikat dan sudah pasti mereka ini adalah jutawan Mymi1. 

Marilah kita rakyat Malaysia merebut peluang keemasan ini. Inilah perniagaan terlaris di dunia dan bagaimana rakyat malaysia sendiri yang menjadi pengasas program pengguna bijak MyMi1 mendapat idea hebat ini semata-mata untuk dikongsi bersama-sama.

Jangan berlengah lagi, mulakan langkahan anda untuk menyertai MyMi1 dan hasil pendapatan tambahan yang anda inginkan.

JIKA TUAN PUAN BERMINAT UNTUK BERMULA SILA BERI BUTIRAN SEPERTI DIBAWAH :


Maklumat Pendaftaran MYMI1
1. Nama penuh
2. No k/pengenalan
3. Alamat beserta poskod
4. User name yg sesuai
5. No telefon
6. Kerakyatan/warganegara

PENTING 3 !!! Bagaimana Syarikat MYMI1 mampu beri insentif





Aliran Tunai Syarikat

Bagaimana syarikat mampu memberi insentif, hadiah dan rebet tc yang menguntungkan ini. Saya akan membongkar rahsia syarikat membuat keuntungan daripada penyertaan anda :

1. Bila syarikat membeli secara pukal (TC) dari Telco provider seperti 

- Celcom, Digi, Maxis, TuneTalk, Umobile, XOX dll...,
- atau secara pukal pay in advance kepada syarikat perkhidmatan seperti TNB, Astro & Telekom Malaysia,

disini syarikat telah mendapat keuntungan rebate tc sebanyak 15% dari nilai yg dibelanjakan.

2. Bila TC ini dijual atau diagihkan kepada ahli, syarikat membuat keuntungan lagi dengan kadar 7~10%.

3. Bermakna 25% keuntungan syarikat. Sebahagiannya diagihkan kepada ahli menjadi profit sharing

Semua ini memerlukan syarikat menjalinkan atau membuat MOU dengan syarikat-syarikat perkhidmatan tadi dengan melaburkan wang yang banyak. Bukan senang untuk membuat MOU dengan syarikat-syarikat gergasi terbabit kecuali syarikat benar-benar kukuh dari segi kewangan dan pengurusan.


Misi Dan Halatuju Syarikat

 Mi1 Global Sdn Bhd adalah satu entiti perniagaan yang amat kukuh dan memperolehi keuntungan berjuta-juta setiap bulan hanya dengan menyediakan perkhidmatan bersepadu bagi topup dan pembayaran bil. Syarikat Maxis sendiri mendapat keuntungan sebanyak 2 billion sepanjang tahun 2015 yang lalu. MyMi1 dijangka akan mengatasi semua syarikat penyedia perkhidmatan telekomunikasi yang terdapat di Malaysia sedikit masa lagi.

MyMi1 akan melancarkan sim kad sendiri tidak lama lagi. Iklan di kaca tv akan dibuat setelah menentukan artis yang sesuai sebagai duta produk MyMi1 dengan kos permulaan sebanyak RM 2 juta.

Ada 3 Projek besar Mi1 Global Sdn Bhd dan ada antaranya sudah dibuat iaitu :

1. Program Francais produk MyMi1 dan e-mall terbesar Asia
2. Talian mudah alih MyMi1 dengan konsep 1 Simkad 1 Asia
3. Projek usaha sama banyak negara di asia dalam pemasangan menara pemancar yang menelan belanja berbillion ringgit.

Anugerah Dan Pengiktirafan

Inilah kekuatan yang terdapat pada syarikat Mi1 Global Sdn Bhd dan banyak anugerah diperolehi bermula 6 jun 2015 sehingga kini terutama kepada Founder MyMi1 sendiri iaitu Dato Dr KC LIM :

1. Anugerah Doctor of Philosophy in Entrepreneurship oleh Camden University of America
2. MyMi1 menjadi rakan niaga kepada Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia. Ini menjadikan Mi1 Global Sdn Bhd setaraf dengan syarikat penyedia telekomunikasi di Malaysia seperti Celcom, Maxis, Digi dan lain-lain. Ia juga menjamin hak-hak pengguna seperti mana yang terdapat pada syarikat telco yang lain. Anda boleh rujuk di http://www.lpkpm.org.my

3. Mendapat perhatian dari Bank Negara Malaysia (BNM) dan diberi status VIP kepada syarikat Mi1 Global Sdn Bhd. Setiap projek yang dilaksanakan oleh syarikat diberi keutamaan sama ada projek dalam atau luar negara.

Ini sekaligus menolak dakwaan sesetengah pihak mengatakan MyMi1 disenaraikan sebagai perniagaan tidak sah. Senarai palsu yang tersebar di laman sosial dan group whatsapp sedikit sebanyak mengelirukan ramai orang. Anda boleh merujuk senarai unauthorized busines yang dikeluarkan oleh suruhanjaya security di link :
http://www.sc.com.my/list-of-unauthorised-websites-investment-products-companies-individuals/

4. Dianugerahi Darjah Kurnia Setia Kerajaan Negeri Perak yang membawa gelaran Dato. Ini adalah kerana atas usaha Dato Dr KC Lim melahirkan ramai usahawan dan seterusnya mendapat perkenan Duli Yang Amat Mulia Raja Perak.

Saya menawarkan satu altenatif penerangan yang panjang lebar bagi orang yang tidak dapat menerima konsep “join dulu baru faham". Saya faham keadaan ekonomi sekarang yang menjadikan orang agak berhati-hati menyertai program sebegini. Saya berharap penerangan ini mampu menembusi rasa takut mengeluarkan sejumlah wang untuk bersama MyMi1. 

MyMi1 bukan skim cepat kaya, bukan skim pelaburan, bukan money game atau main kutu haram. Apa yang dibawa oleh MyMi1 adalah berkonsepkan pembelian secara pukal tc dengan syarikat penyedia perkhidmatan dan mendapat keuntungan apabila ahli mengguna kembali tc tersebut untuk top up dan pembayaran bil. Sebahagian keuntungan ini diagihkan kembali kepada ahli dan konsepnya sama seperti jual beli biasa antara pemborong, peruncit dan pengguna secara atas talian. 

MyMi1 berkembang dengan pantas dan penajaan baru berlaku di sana sini setiap hari. Setiap kali preview sentiasa penuh. Table talk, media sosial dan group whatsapp sentiasa meriah dengan program pengguna bijak MyMi1. Ia bukan sahaja berlaku di Malaysia, malah di negara asia yang lain, sambutan terhadap MyMi1 amat menggalakkan.


BERSAMBUNG PART 4,PENTING SILA BACA



PENTING 2 !!! Sambung cerita daripada part 1 mymi1




Inilah yang menjadi impian setiap ahli MyMi1. Namun begitu sebagai ahli, anda juga boleh menjadi `sleeping partner' iaitu menggunakan sistem MyMi1 untuk guna sendiri, jimat sendiri dan untung sendiri. Tiada paksaan dalam MyMi1 dan setiap 10 hari anda berhak menerima rebet tc mengikut pakej yang dibeli. Anda tidak perlu maintain apa-apa, tidak perlu ruang menyimpan produk, tidak perlu membayar kos-kos tersembunyi dan sebagainya. Sit and relax dan tunggu rebet masuk setiap 10 hari. 

Satu perkara lagi, konsep pemasaran syarikat adalah Unilevel Marketing(ULM) dan bukan MLM. Ini bermakna sesiapa yang rajin menaja akan mendapat semua bonus dan upline tidak mendapat apa-apa sekadar mata pv sahaja. Siapa di atas siapa di bawah tidak penting. Anda buat anda dapat. Mudah dan adil kan?

Unit USD Dalam Sistem MyMi1

Perlu saya ingatkan, oleh kerana produk yang ditawarkan adalah dalam bentuk baucer kredit international, angka dalam RM adalah bagi tujuan ringkasan pemahaman. Ini kerana produk ini juga boleh dibeli di negara asia yang lain menggunakan matawang masing-masing, syarikat menetapkan standard nilai rebet atau top up credit(tc) dalam sistem MyMi1 adalah dalam unit us dollar(usd). Ini perlu bagi menyeragamkan sistem kepada satu standard yang diterima seluruh dunia dan bersifat global.

Nilai rebet sekiranya ditukarkan kepada RM adalah bergantung kepada keadaan ekonomi semasa di Malaysia dan syarikat akan membuat pemberitahuan dari masa ke semasa. Buat masa ini syarikat menetapkan bagi urusan pembayaran bil, pembelian top up dan sebagainya adalah RM10 = 3.4 tc manakala bagi tujuan mendapatkan tunai,  rebet tc yang ingin dicairkan di bank tempatan dikali dengan 3 dan pengeluaran ini pada tarikh 1hb dan 16hb dalam bulan tersebut. Sebaiknya 3 hari sebelum tarikh tersebut boleh dipindah dari e-wallet sistem ke akaun bank masing-masing. 

Pengeluaran mestilah nilai rebet 100 tc ke atas. Untuk pendaftaran ahli baru pula, tc dalam sistem adalah didarab dengan 3.5 untuk mengetahui nilai dalam RM.

Saya amat menitik berat akan hal ini sebab ada sebahagian yang baru menyertai MyMi1 merasa keliru dan tidak sama seperti yg diiklankan. Walaupun hal ini boleh dijelaskan kemudian sebaik menyertai MyMi1, namun bagi saya ada baiknya dijelaskan dahulu dan memang sebagai ahli bertanggungjawab memberi penjelasan sama ada kepada yang belum atau sudah menyertai MyMi1.


Pendaftaran Ahli

Ada beberapa cara pendaftaran ahli baru. Setelah menentukan pakej mana yang ingin dibeli, peserta boleh membayar kepada ahli yang memperkenalkan MyMi1 tersebut dan diberikan butiran pengenalan seperti berikut:

1. Nama penuh
2. No k/pengenalan
3. Alamat beserta poskod
4. User name yg sesuai
5. No telefon
6. Kerakyatan/warganegara

Wang yang dibayar mengikut pakej dikehendaki boleh melalui tunai kepada penaja atau bank-in ke akaun penaja. Seterusnya penaja akan membeli Register Wallet(rw) sebanyak 50% harga pakej manakala baki yang separuh lagi adalah cash point(cp) penaja itu sendiri. RW dan CP juga terdapat dalam sistem MyMi1 dan digunakan untuk pendaftaran ahli baru.
MyMi1 adalah perniagaan netwoking atau jaringan. Semua ahli MyMi1 mempunyai jaringan masing-masing dan ini memudahkan proses pendaftaran. Kalau semua pendaftaran melalui HQ, sesaklah kaunter HQ. 

Biasanya proses pendaftaran tidak mengambil masa yang lama, semuanya online kecuali bagi yang ingin membeli banyak pakej yang besar-besar, ketua atau leader jaringan tersebut akan menguruskan pendaftaran tersebut.

Selesai sahaja pendaftaran, ahli baru tersebut akan menerima:

1. Perisian Digital Sistem MyMi1
2. free rebet tc pakej tersebut
3. Password log in
4. Password trx

Password trx digunakan untuk mengesahkan semua transaksi yang dibuat dalam sistem MyMi1 seperti pembelian topup, pembayaran bil dan lain-lain.

Hari pendaftaran tersebut belum dikira lagi sebagai hari pertama untuk kiraan rebet tc  setiap 10 hari. Keesokkannya baru dikira sebagai hari pertama sebagai ahli MyMi1.

BERSAMBUNG PART 3,PENTING SILA BACA