Kemana Modal Anda Selepas Join MYMI1.?



1) Mana datangnya duit dan ia pergi?

Duit yang kita beri kepada syarikat adalah untuk beli topup secara pukal atau "bulk purchase". Banyak orang beli "bulk purchase", duit yg banyak itu syarikat boleh tekan harga pembelian topup dari telco lepastu jual topup di pasaran dan ahli dengan keuntungan 10% - 15%.

Dengan pendapatan itu syarikat mampu beri sedikit duit kelebihan dari modal kita sebagai bonus. Itu lah sebab kamu bayar modal RM420 tapi dapat RM780 topup.

Sama lah macam Digi prepaid, ada kala kita pun dapat bonus RM20 atau RM50 sebagai bonus. Saya pernah terima lebih RM150 sebagai bonus dari Digi jugak. Harap penjelasan ini dapat tolong semua.



2) Mana datang pasif income tu? Takkan tak buat apa tapi dapat income? Haa mesti tertanya kan.

Senang macam ni lah, apa yang anda bayar, contoh anda ambil pakej bronze modal RM420.

Sebenarnya anda beli reload credit yang bernilai RM780 tapi hanya dengan bayar RM420 sahaja. Sebab apa? Sebab anda beli reload credit secara PUKAL. Sama juga peniaga topup yang lain, dia beli secara pukal dan jual satu satu.

RM780 tu company akan bagi dalam bentuk pasif income setiap 10hari.
Jadi, bila anda register saja, anda terus dapat free income RM30 dalam akaun. Lepas tu setiap 10hari akan akan dapat RM15 selama 50kali.

RM15×50=RM750+30 =RM780

Tapi yang bestnya, reload credit tu dibayar dalam bentuk USD ke dalam sistem web mymi1 tersebut. Selain dibayar dalam bentuk USD, reload credit tersebut sangat fleksibel. Jadi anda boleh gunakan untuk bayar topup, bayar bil, atau nak jual top up, atau pun nak cash kan dengan bank pun tiada masalah. Terpulang kepada anda 



3) Macam mana cara company dapat untung dan boleh bayar income members pada setiap 10 hari?


Company beli kredit topap secara pukal/banyak setiap minggu.

Contoh company beli kredit topap dari CELCOM sebanyak RM1 juta , so CELCOM akan beri rebet 4% - 7% dari RM1 juta.

So company dapat untung rebet sebanyak RM40k ke RM70k.

Itu baru seminggu. If sebulan ada 3 kali. So RM120k ke RM210k untung setiap bulan dari CELCOM beri.

Itu baru CELCOM beri. Belum DIGI, MAXIS, TUNETALK, U-MOBILE lagi ?



BERMINAT UNTUK JOIN PERNIAGAAN MYMI1,SILA INBOX FB PAGE SAYA DI

 WWW.FACEBOOK.COM/MESSAGES
SILA LOGIN AKAUN FACEBOOK ANDA DAHULU 






Related Incoming Search Item:-

  • perniagaan mymi1
  • mymi1 global sdn.bhd
  • pasif income mymi1
  • aktif income mymi1
  • pelan pendapatan mymi1
  • cara daftar mymi1
  • cara join mymi1
  • bukti pendapatan mymi1
  • tutorial mymi1
  • perniagaan topup
  • bisnes topup
  • buat duit dengan mymi1
  • mymi1 penipu
  • jutawan mymi1
  • review mymi1
  • jana pendapatan pasif
  • buat duit pasif 2016
  • mymi1 malaysia
  • apa itu mymi1
  • mymi1 login
  • mymi1 global
  • mymi1

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »