tutorial bisness mymi1 international

Ramai yang bertanya saya apabila PM inbox Page,whatsapp,sms bertanyakan pasal MYMI1
katanya nak penerangan lanjut. dah tengok dan dah baca tapi masih tak faham..

jadi untuk tuan/puan yang betul-betul berminat nak mulakan perniagaan dengan MYMI1 boleh dengan dengan teliti,tinggalkan urusan lain sekejap dan dengar baik-baik.

Selepas dah dengar boleh lah buat keputusan nak join pakej mana yang anda mampu.. tapi hari ni rata-rata yang join bermula pakej diamond . dan ramai juga yang ambil pakej VIP kerana ianya cukup lumayan..

ini perniagaan topup global tuan/puan pasaran sangat luas dan permintaan sangat tinggi.Hari ini produk topup ni sudah menjadi barang keperluan....

Tiada kredit reload dalam telefon anda maka tak bermaknalah telefon tu.... untuk call,sms,whatsapp,untuk internet.... dll semuanya memerlukan topup kredit baru boleh guna..

Jadi kenapa tidak anda tukar perbelanjaan hangus menjadi pendapatan... Topup RM100 hangus tapi 10 hari kemudian masuk lagi RM100 ok tak ok tuan/puan. Modal sekali tapi dapat berkali-kali.

Berminat nak join Terus Inbox Saya di

www.facebook.com/messages

SILA LOGIN AKAUN FACEBOOK ANDA DAHULU



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »