Nak Tanya Komisen Jual Topup Mymi1 kita dapat Berapa Ringgit..?


Nak tanya komisen jual topup Mymi1 kita dapat berapa ringgit? Soalan ini sering saya dapat daripada prospek,bakal pelanggan dan mereka yang berminat..... disini anda perlu faham betul-betul.

Mymi1 memanglah menjalankan perniagaan telekomunikasi dimana produknya adalah kredit topup dan mesin topup maya dimana sesiapa yang memilikinya memudahkan untuk beli topup sendiri dan juga dapat guna untuk bayar bil utiliti.

berkaitan dengan jual topup pula,kita bukan agen topup yang dapat komisen hanya apabila ada pelanggan membeli topup daripada kita,sebalik kita adalah rakan niaga syarikat mymi1dan membantu syarikat mymi1 memperkenalkan produk mayanya.

Setiap kali syarikat dapat keuntungan daripada penjualan topup international ,kita dapat 7%-10% keuntungan setiap 10 hari.Dengan keuntungan syarikat mymi1 buat 200% per hari,ianya berkongsi dengan kita setiap 10 hari sekali,berapa yang kita dapat bergantung pakej yang kita ambil.Disini sekiranya tiada yang beli topup dari anda pun,kita tetap akan terima ribet dari syarikat mymi1.

Sekiranya kita mahu jual topup pula,berapa ringgit yang kita dapat? Jawapannya 100% kita untung,orang beli topup rm10 kita dapat rm10,kalau orang beli topup rm100 kita dapat rm100.Habis dimana untungnya kalau keluar modal rm420,total orang beli topup rm420 kita dapat rm420....!!!

Ada untungnya,contoh pakej yang sesuai sekiranya anda mahu juga jual topup,kita ambil pakej Platinum (rm11550) , anda jual topup kepada pelanggan menggunakan ribet yang anda dapat setiap 10 hari sekali iaitu rm450.... andainya total yang dah terjual topup  rm11550 ,maka anda dapat lah rm11550 ,tetapi syarikat beri lagi kredit kepada anda sebanyak rm18000,jadi disini anda dapat untungnya.... rebet topup yang ada syarikat beri ianya masuk setiap 10hari sekali mengikut nilai pakej yang anda ambil,kalau Platinum bermakna setiap 10 hari sekali anda terima ribet rm450.

Kalau anda tiada masa nak jual topup atau malas jual topup,rebet yang anda dapat tu boleh tukarkan kepada tunai dengan buat auto withdrawal kepada syarikat mymi1,jadi disini setiap bulan anda dapat rm1350 duit yang masuk ke akaun bank anda..... 

Jadi disini lah perbezaan perniagaan mymi1 dengan bisnes topup lain.Bisnes topup  yang lain dimana agennya perlu jual topup baru dapat komisen.Di maymi1 ianya rial biz dan rebet yang ada terima itu adalah rial kredit topup..... kerana mymi1 menjalankan perniagaaan usahama dengan syarikat telco malaysia,indonesia,thailand,singapore...

Setiap rakan niaga yang memperkenal produk syarikat dan ada pendaftaran rakan niaga baru anda layak menerima beberapa bonus dan reward..itu saya akan jelaskan nanti..





Center Mymi1 Team Kami Di Taman Pandan Mewah,Ampang KL



Tak Kira siapa dan usia ,sekiranya anda rebut peluang ,akan telah melangkah untuk berjaya... yang bagi ceramah dalam gambar diatas tu umur baru 21 tahun tapi dah bergelar jutawan muda.....

Datang dan dengar sendiri secara live depan-depan untuk anda lebih memahami sebelum anda nak join...

Sebelum Kita Nak Nilai Mymi1 Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia Dah Nilai Dulu Syarikat MYMI1


Kalau Syarikat Mymi1 ni nak tipu dan tak telus awal-awal lagi Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia reject, Sijil Perlantikan dan pengesahan ini menunjukkan syarikat mymi1 sememangnya menjalan perniagaan Telekomunikasi ,bukannya main rolling-rolling duit

Next target syarikat mymi1 ,sekiranya berjalan lancar pada bulan 4 ini akan dikeluarkan simkad sendiri.... disini untung lerr siapa-siapa yang dah join dan mempunyai network...

Belum terlambat untuk anda bina sekarang...

Kalau anda berminat nak join boleh whatsapp saya,sebelum itu rajin-rajinkanlah baca info-info yang saya sharing supaya anda faham



Apa yang anda dapat apabila join bisnes MYM1?

Assalamualaikum dan salam sejahteran ,

Masih ramai yang keliru apa sebenarnya perniagaan mymi1 dan apa yang kita dapat setelah join perniagaan mymi1?

Untuk makluman pengunjung blog saya,apabila anda buat keputusan keluarkan modal untuk join perniagaan mymi1 anda akan terima produk......

Produk Mymi1 bukan dalam bentuk fizikal tapi bentuk maya,wujud tapi tak boleh sentuh hanya boleh guna untuk manfaat diri sendiri dan orang lain. 

Teruskan membaca untuk anda fahami tentang perniagaan Mymi1





















Apabila anda join anda Sebenarnya membeli sebuah perniagaan dimana anda akan menerima produk Mymi iaitu Sistem Mymi1 seperti gambar diatas untuk anda akses ke dalam sistem,ini yang dinamakan produk maya seperti mana maybank yang mewujudkan sistem mayanya iaitu maybank2u.





Yang Keduanya dengan join Maymi1 ,kita sebenarnya membeli topup kredit daripada syarikat secara pukal/bulk,Jadi daripada pembelian tu kita dapat rebet dari company yang nak bagi.

Kebiasaanya kalau kita beli topup rm30 ke,kita dapat rm30 je kan nilai topup,selepas itu nak beli lagi kita keluarkan duit lagi kan.

Berbeza di Mymi1,anda keluar duit beli kredit topup secara pukal ,contoh rm420 anda dapat nilai topup RM420 tetapi company bagi lagi rebet dalam bentuk nilai topup sebanyak rm300 menjadikan nilai kredit topup anda RM720, ini yang saya cuba sharing kepada tuan/puan.

Kalau nak kata syarikat mymi1 ini tipu tak logik la tuan/puan sebab nilai kredit topup yang kita nampak dalam bentuk angka di dalam acc mymi1 kita ni memang berfungsi untuk buat topup telefon kita,jika ianya semata-mata angka yang dicreate oleh programmer agak-agak boleh keerrr buat topup telefon anda.

Semestinya syarikat mymi1 berurusan dengan syarikat-syarikat telco dimalaysia ,malah dah melebar sayap ke Thailand,Singapore,indonesia...... disini memang wujud urusan perniagaan Telekomunikasi daripada syarikat Mymi1.

Selain itu Kredit topup yang diberi oleh Mymi1 ni flaksible, selain untuk kegunaan topup telefon sendiri dan orang lain,anda juga boleh guna buat bayar bil-bil utiliti dan juga boleh tukar menjadi tunai....