Apa yang anda dapat apabila join bisnes MYM1?

Assalamualaikum dan salam sejahteran ,

Masih ramai yang keliru apa sebenarnya perniagaan mymi1 dan apa yang kita dapat setelah join perniagaan mymi1?

Untuk makluman pengunjung blog saya,apabila anda buat keputusan keluarkan modal untuk join perniagaan mymi1 anda akan terima produk......

Produk Mymi1 bukan dalam bentuk fizikal tapi bentuk maya,wujud tapi tak boleh sentuh hanya boleh guna untuk manfaat diri sendiri dan orang lain. 

Teruskan membaca untuk anda fahami tentang perniagaan Mymi1





















Apabila anda join anda Sebenarnya membeli sebuah perniagaan dimana anda akan menerima produk Mymi iaitu Sistem Mymi1 seperti gambar diatas untuk anda akses ke dalam sistem,ini yang dinamakan produk maya seperti mana maybank yang mewujudkan sistem mayanya iaitu maybank2u.





Yang Keduanya dengan join Maymi1 ,kita sebenarnya membeli topup kredit daripada syarikat secara pukal/bulk,Jadi daripada pembelian tu kita dapat rebet dari company yang nak bagi.

Kebiasaanya kalau kita beli topup rm30 ke,kita dapat rm30 je kan nilai topup,selepas itu nak beli lagi kita keluarkan duit lagi kan.

Berbeza di Mymi1,anda keluar duit beli kredit topup secara pukal ,contoh rm420 anda dapat nilai topup RM420 tetapi company bagi lagi rebet dalam bentuk nilai topup sebanyak rm300 menjadikan nilai kredit topup anda RM720, ini yang saya cuba sharing kepada tuan/puan.

Kalau nak kata syarikat mymi1 ini tipu tak logik la tuan/puan sebab nilai kredit topup yang kita nampak dalam bentuk angka di dalam acc mymi1 kita ni memang berfungsi untuk buat topup telefon kita,jika ianya semata-mata angka yang dicreate oleh programmer agak-agak boleh keerrr buat topup telefon anda.

Semestinya syarikat mymi1 berurusan dengan syarikat-syarikat telco dimalaysia ,malah dah melebar sayap ke Thailand,Singapore,indonesia...... disini memang wujud urusan perniagaan Telekomunikasi daripada syarikat Mymi1.

Selain itu Kredit topup yang diberi oleh Mymi1 ni flaksible, selain untuk kegunaan topup telefon sendiri dan orang lain,anda juga boleh guna buat bayar bil-bil utiliti dan juga boleh tukar menjadi tunai....







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »