Saya tiada ijazah tetapi gaji saya sama level dengan mereka ada ijazah universiti dan kerja dari rumah jer!!


Salam sejahtera semua,

Apa khabar pengunjung blog saya,apa-apa pun terima kasih ye sudi melawat dan membaca coretan saya..

Saya ni nak mengarang lebih-lebih tak pandai ,kalau ayat tungang langang maaf ler,maklumlah bukan budak belajar universiti ,hehehe.

Sedar tak sedar dah 29 april 2016 ,sekejap je nak habis bulan 4 kan... daripada pengalaman saya kerja gov dulu, masuk jer hujung bulan, duit gaji dah nipis dah ,bertuah ler kalau gaji tuan 5 6 angka sebulan boleh tarik nafas lega,itu pun kalau pandai MM( money managment) kan.

Masuk hujung bulan dan nak menunggu tibanya next gaji mejoriti dah catu duit gaji sebab dah berhabis buat bayar segala hutang piutang.... dan kuasa membeli pun menjadi lemah.. kene tunggu gaji seterus lak baru kuasa membeli powerkan hehe... ini  saya pernah lalui.

apa yang saya nak cerita sejak saya buat bisnes mymi1 ni banyak urusan yang boleh saya settlekan.oh ye,untuk makluman saya dah 8 bulan berhenti keje gov,sekarang santai2 dekat rumah.

saya sekarang buat keje dari rumah jer ,pakai pun kain pelekat tak berbaju,janji ada laptop sebiji dan sambungan internet,itu pun boleh jana pendapatan ,dah tak perlu nak kejar masa pagi-pagi bersesak nak pergi kerja.Semua ini menjadi impian setiap orang kan kan,ada masa,ada duit dan dapat lihat anak-anak membesar depan mata.

sejak saya join mymi1 sampai sekarang ,apa yang saya tahu mymi1 tidak pernah gagal buat bayaran kepada ahlinya 2 kali setiap bulan.

produk mymi1 pula produk keperluan,alah... semua orang dok guna tanpa dipaksa,itu yang mymi1 buat untung banyak tu,

Cuba anda buka telefon tengok berapa lagi baki kredit topup dalam acc prepaid anda,kalau dah nak habis tu atau dah nak tamat tempoh aktif,nak tak nak anda akan keluar juga duit untuk beli kan kan...

Kenapa perlu keluarkan duit lebih kalau ada cara anda boleh buat penjimatan sehingga 200%,rugi tau.oh lupa mungkin gaji anda 5 6 angka itu tidak terkesan tu kan.

Dalam mymi1 ni mudah je 

"JOIN => GUNA SENDIRI =>JIMAT SENDIRI=> UNTUNG SENDIRI"

Sekarang ni ada yang buka acc sampai 4 5 acc sorang-sorang,asalnya dari sekali modal jer........


ok lah itu je coretan saya petang ni,kalau anda rasa nak join dan buat duit dengan mymi1,tolong baca apa yang saya cerita kan dekat blog saya supaya anda nampak apa itu bisnes mymi1.apa yang saya tulis dekat blog anda baca lah.


ok,sekian,buat duit ketika sihat supaya masa sakit tidak risau......

website rasmi mymi1 Under Maintenance ,bakal berwajah baru



Under Maintenance
We're Working On The Site To Serve You Better. Thank You For Your Patience! 

Members Login


Salam sejahtera semua,

Pagi ni saya nak update pasal website rasmi mymi1 yang bakal berwajah baru,sekarang sedang dalam maintenance dan berita yang saya terima semuanya sudah hampir siap serta bersedia untuk dilancarkan.

Bagi ahli mymi1 yang terima pendapatan pasif setiap 10 hari sekali walaupun tidak menaja anda boleh login ke acc masing tanpa ada masalah ,hanya klik pada perkataan
 " Login Here "

Untuk bakal pelanggan Mymi1,untuk makluman apabila saya kata tidak buat apa-apa tapi dapat income ,itu bukanlah bermakna kita tak buat apa-apa tapi senang-senang jer dapat duit.

Dengan menjadi ahli Mymi1 ini bermakna anda adalah patner syarikat dan anda layak  menerima % keuntungan yang dijana oleh syarikat..

Kita bukan agen yang dapat % keuntugan apabila topup yang kita jual ada org beli,kita atas daripada itu.. iaitu rakan niaga mymi1...

Modal yang anda bagi dekat syarikat mymi1 itu anda dapat balik dalam bentuk topup kredit yang fleksibel.... boleh buat topup sendiri/org lain dan buat bayar bil.

contoh anda join pakej rm4445 ,anda akan dapat balik dalam bentuk produk iaitu topup kredit bernilai rm4440 yang akan diberi secara beransur-ansur setiap 10 hari sekali sebanyak RM129 .duit ni masuk pulak 60 kali masuk.

Habis mana yang best/menarik tentang mymi1 ni kalau join banyak tu dapat banyak tu??
yang menariknya dengan rm4445 anda bukan dapat topup kredit bernilai rm4445
tetapi anda akan dapat rm7940.

Kalau kira balik rm7940 - rm4445 = rm 3495,itu lah keuntungan anda dapat. 

Nak buat buat topup kredit sebanyak tu bukannya habis guna... untuk makluman selain anda guna buat beli topup/tolong topup dekat famly ,kawan-kawan dan buat bayar bil.
anda juga boleh tukarkan semula topup kredit itu kepada tunai,semua sekali anda boleh tukar menjadi tunai.

Cara nak tukarkan kepada tunai ,semudah A<B,C . Hanya buat setting dekat dalam acc mymi1 anda dan selepas itu duit akan mendarat ke akaun bank anda secara automatik tanpa perlu buat apa-apa dah... 2 kali sebulan duit anda yang ada dalam acc mymi1 akan mendarat ke akaun bank anda... 



apa-apa pun saya harap anda baca dahulu post-post yang saya type penat-penat untuk beri pencerahan kepada anda,bila dah baca ,kalau tak faham boleh tanya saya... kalau nak join terus pun boleh,...




Related Incoming Search Item:
  • buat dui pasif mymi1
  • mymi1 global
  • bisnes topup global
  • cara join mymi1
  • cara buat duit mymi1
  • testimoni income mymi1
  • tutorial mymi1
  • maklumat mymi1
  • mymi1
  • reward mymi1






PENTING 4 !!! Cawangan MYMI1 Global Sdn Bhd




Antara cawangan Mi1 Global Sdn Bhd adalah di Jakarta Indonesia, Bangkok dan Haadyai di Thailand, manakala MyMi1 telah menembusi pasaran di Singapura, Brunei dan sedang memasuki pasaran Myanmar dan China. Sistem Digital MyMi1 sudah mula diterima oleh kebayakkan negara Asia Tenggara di mana Malaysia adalah pengasas program penjimatan ini.

Harapan Dan Impian

Kita sebagai rakyat Malaysia sepatutnya memanfaatkan peluang ini untuk penjimatan dan keuntungan dari program ini. Sebagai negara pengasas program ini, kita seharusnya mendahului dari segi penyertaan sebelum dikuasai oleh orang negara lain. 

Saya akan terus memberi pemahaman kepada  umum tentang kebaikan program pengguna bijak MyMi1 dan amat berharap anda merebut peluang keemasan ini.

Setakat hari ini sudah 3 orang yang berjaya merangkul kesemua hadiah daripada syarikat dan sudah pasti mereka ini adalah jutawan Mymi1. 

Marilah kita rakyat Malaysia merebut peluang keemasan ini. Inilah perniagaan terlaris di dunia dan bagaimana rakyat malaysia sendiri yang menjadi pengasas program pengguna bijak MyMi1 mendapat idea hebat ini semata-mata untuk dikongsi bersama-sama.

Jangan berlengah lagi, mulakan langkahan anda untuk menyertai MyMi1 dan hasil pendapatan tambahan yang anda inginkan.

JIKA TUAN PUAN BERMINAT UNTUK BERMULA SILA BERI BUTIRAN SEPERTI DIBAWAH :


Maklumat Pendaftaran MYMI1
1. Nama penuh
2. No k/pengenalan
3. Alamat beserta poskod
4. User name yg sesuai
5. No telefon
6. Kerakyatan/warganegara

PENTING 3 !!! Bagaimana Syarikat MYMI1 mampu beri insentif





Aliran Tunai Syarikat

Bagaimana syarikat mampu memberi insentif, hadiah dan rebet tc yang menguntungkan ini. Saya akan membongkar rahsia syarikat membuat keuntungan daripada penyertaan anda :

1. Bila syarikat membeli secara pukal (TC) dari Telco provider seperti 

- Celcom, Digi, Maxis, TuneTalk, Umobile, XOX dll...,
- atau secara pukal pay in advance kepada syarikat perkhidmatan seperti TNB, Astro & Telekom Malaysia,

disini syarikat telah mendapat keuntungan rebate tc sebanyak 15% dari nilai yg dibelanjakan.

2. Bila TC ini dijual atau diagihkan kepada ahli, syarikat membuat keuntungan lagi dengan kadar 7~10%.

3. Bermakna 25% keuntungan syarikat. Sebahagiannya diagihkan kepada ahli menjadi profit sharing

Semua ini memerlukan syarikat menjalinkan atau membuat MOU dengan syarikat-syarikat perkhidmatan tadi dengan melaburkan wang yang banyak. Bukan senang untuk membuat MOU dengan syarikat-syarikat gergasi terbabit kecuali syarikat benar-benar kukuh dari segi kewangan dan pengurusan.


Misi Dan Halatuju Syarikat

 Mi1 Global Sdn Bhd adalah satu entiti perniagaan yang amat kukuh dan memperolehi keuntungan berjuta-juta setiap bulan hanya dengan menyediakan perkhidmatan bersepadu bagi topup dan pembayaran bil. Syarikat Maxis sendiri mendapat keuntungan sebanyak 2 billion sepanjang tahun 2015 yang lalu. MyMi1 dijangka akan mengatasi semua syarikat penyedia perkhidmatan telekomunikasi yang terdapat di Malaysia sedikit masa lagi.

MyMi1 akan melancarkan sim kad sendiri tidak lama lagi. Iklan di kaca tv akan dibuat setelah menentukan artis yang sesuai sebagai duta produk MyMi1 dengan kos permulaan sebanyak RM 2 juta.

Ada 3 Projek besar Mi1 Global Sdn Bhd dan ada antaranya sudah dibuat iaitu :

1. Program Francais produk MyMi1 dan e-mall terbesar Asia
2. Talian mudah alih MyMi1 dengan konsep 1 Simkad 1 Asia
3. Projek usaha sama banyak negara di asia dalam pemasangan menara pemancar yang menelan belanja berbillion ringgit.

Anugerah Dan Pengiktirafan

Inilah kekuatan yang terdapat pada syarikat Mi1 Global Sdn Bhd dan banyak anugerah diperolehi bermula 6 jun 2015 sehingga kini terutama kepada Founder MyMi1 sendiri iaitu Dato Dr KC LIM :

1. Anugerah Doctor of Philosophy in Entrepreneurship oleh Camden University of America
2. MyMi1 menjadi rakan niaga kepada Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia. Ini menjadikan Mi1 Global Sdn Bhd setaraf dengan syarikat penyedia telekomunikasi di Malaysia seperti Celcom, Maxis, Digi dan lain-lain. Ia juga menjamin hak-hak pengguna seperti mana yang terdapat pada syarikat telco yang lain. Anda boleh rujuk di http://www.lpkpm.org.my

3. Mendapat perhatian dari Bank Negara Malaysia (BNM) dan diberi status VIP kepada syarikat Mi1 Global Sdn Bhd. Setiap projek yang dilaksanakan oleh syarikat diberi keutamaan sama ada projek dalam atau luar negara.

Ini sekaligus menolak dakwaan sesetengah pihak mengatakan MyMi1 disenaraikan sebagai perniagaan tidak sah. Senarai palsu yang tersebar di laman sosial dan group whatsapp sedikit sebanyak mengelirukan ramai orang. Anda boleh merujuk senarai unauthorized busines yang dikeluarkan oleh suruhanjaya security di link :
http://www.sc.com.my/list-of-unauthorised-websites-investment-products-companies-individuals/

4. Dianugerahi Darjah Kurnia Setia Kerajaan Negeri Perak yang membawa gelaran Dato. Ini adalah kerana atas usaha Dato Dr KC Lim melahirkan ramai usahawan dan seterusnya mendapat perkenan Duli Yang Amat Mulia Raja Perak.

Saya menawarkan satu altenatif penerangan yang panjang lebar bagi orang yang tidak dapat menerima konsep “join dulu baru faham". Saya faham keadaan ekonomi sekarang yang menjadikan orang agak berhati-hati menyertai program sebegini. Saya berharap penerangan ini mampu menembusi rasa takut mengeluarkan sejumlah wang untuk bersama MyMi1. 

MyMi1 bukan skim cepat kaya, bukan skim pelaburan, bukan money game atau main kutu haram. Apa yang dibawa oleh MyMi1 adalah berkonsepkan pembelian secara pukal tc dengan syarikat penyedia perkhidmatan dan mendapat keuntungan apabila ahli mengguna kembali tc tersebut untuk top up dan pembayaran bil. Sebahagian keuntungan ini diagihkan kembali kepada ahli dan konsepnya sama seperti jual beli biasa antara pemborong, peruncit dan pengguna secara atas talian. 

MyMi1 berkembang dengan pantas dan penajaan baru berlaku di sana sini setiap hari. Setiap kali preview sentiasa penuh. Table talk, media sosial dan group whatsapp sentiasa meriah dengan program pengguna bijak MyMi1. Ia bukan sahaja berlaku di Malaysia, malah di negara asia yang lain, sambutan terhadap MyMi1 amat menggalakkan.


BERSAMBUNG PART 4,PENTING SILA BACA



PENTING 2 !!! Sambung cerita daripada part 1 mymi1




Inilah yang menjadi impian setiap ahli MyMi1. Namun begitu sebagai ahli, anda juga boleh menjadi `sleeping partner' iaitu menggunakan sistem MyMi1 untuk guna sendiri, jimat sendiri dan untung sendiri. Tiada paksaan dalam MyMi1 dan setiap 10 hari anda berhak menerima rebet tc mengikut pakej yang dibeli. Anda tidak perlu maintain apa-apa, tidak perlu ruang menyimpan produk, tidak perlu membayar kos-kos tersembunyi dan sebagainya. Sit and relax dan tunggu rebet masuk setiap 10 hari. 

Satu perkara lagi, konsep pemasaran syarikat adalah Unilevel Marketing(ULM) dan bukan MLM. Ini bermakna sesiapa yang rajin menaja akan mendapat semua bonus dan upline tidak mendapat apa-apa sekadar mata pv sahaja. Siapa di atas siapa di bawah tidak penting. Anda buat anda dapat. Mudah dan adil kan?

Unit USD Dalam Sistem MyMi1

Perlu saya ingatkan, oleh kerana produk yang ditawarkan adalah dalam bentuk baucer kredit international, angka dalam RM adalah bagi tujuan ringkasan pemahaman. Ini kerana produk ini juga boleh dibeli di negara asia yang lain menggunakan matawang masing-masing, syarikat menetapkan standard nilai rebet atau top up credit(tc) dalam sistem MyMi1 adalah dalam unit us dollar(usd). Ini perlu bagi menyeragamkan sistem kepada satu standard yang diterima seluruh dunia dan bersifat global.

Nilai rebet sekiranya ditukarkan kepada RM adalah bergantung kepada keadaan ekonomi semasa di Malaysia dan syarikat akan membuat pemberitahuan dari masa ke semasa. Buat masa ini syarikat menetapkan bagi urusan pembayaran bil, pembelian top up dan sebagainya adalah RM10 = 3.4 tc manakala bagi tujuan mendapatkan tunai,  rebet tc yang ingin dicairkan di bank tempatan dikali dengan 3 dan pengeluaran ini pada tarikh 1hb dan 16hb dalam bulan tersebut. Sebaiknya 3 hari sebelum tarikh tersebut boleh dipindah dari e-wallet sistem ke akaun bank masing-masing. 

Pengeluaran mestilah nilai rebet 100 tc ke atas. Untuk pendaftaran ahli baru pula, tc dalam sistem adalah didarab dengan 3.5 untuk mengetahui nilai dalam RM.

Saya amat menitik berat akan hal ini sebab ada sebahagian yang baru menyertai MyMi1 merasa keliru dan tidak sama seperti yg diiklankan. Walaupun hal ini boleh dijelaskan kemudian sebaik menyertai MyMi1, namun bagi saya ada baiknya dijelaskan dahulu dan memang sebagai ahli bertanggungjawab memberi penjelasan sama ada kepada yang belum atau sudah menyertai MyMi1.


Pendaftaran Ahli

Ada beberapa cara pendaftaran ahli baru. Setelah menentukan pakej mana yang ingin dibeli, peserta boleh membayar kepada ahli yang memperkenalkan MyMi1 tersebut dan diberikan butiran pengenalan seperti berikut:

1. Nama penuh
2. No k/pengenalan
3. Alamat beserta poskod
4. User name yg sesuai
5. No telefon
6. Kerakyatan/warganegara

Wang yang dibayar mengikut pakej dikehendaki boleh melalui tunai kepada penaja atau bank-in ke akaun penaja. Seterusnya penaja akan membeli Register Wallet(rw) sebanyak 50% harga pakej manakala baki yang separuh lagi adalah cash point(cp) penaja itu sendiri. RW dan CP juga terdapat dalam sistem MyMi1 dan digunakan untuk pendaftaran ahli baru.
MyMi1 adalah perniagaan netwoking atau jaringan. Semua ahli MyMi1 mempunyai jaringan masing-masing dan ini memudahkan proses pendaftaran. Kalau semua pendaftaran melalui HQ, sesaklah kaunter HQ. 

Biasanya proses pendaftaran tidak mengambil masa yang lama, semuanya online kecuali bagi yang ingin membeli banyak pakej yang besar-besar, ketua atau leader jaringan tersebut akan menguruskan pendaftaran tersebut.

Selesai sahaja pendaftaran, ahli baru tersebut akan menerima:

1. Perisian Digital Sistem MyMi1
2. free rebet tc pakej tersebut
3. Password log in
4. Password trx

Password trx digunakan untuk mengesahkan semua transaksi yang dibuat dalam sistem MyMi1 seperti pembelian topup, pembayaran bil dan lain-lain.

Hari pendaftaran tersebut belum dikira lagi sebagai hari pertama untuk kiraan rebet tc  setiap 10 hari. Keesokkannya baru dikira sebagai hari pertama sebagai ahli MyMi1.

BERSAMBUNG PART 3,PENTING SILA BACA




PENTING 1..!! Baca Maklumat ini sampai habis untuk faham mengenai perniagaan MYMI1......

Kenali MyMi1
==========
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

M1 Global Sdn Bhd(1145697-X) adalah sebuah Syarikat berdaftar di Malaysia. Produk utama adalah Sistem Perisian Digital MyMi1 yang membolehkan pengguna membayar bil dan tambah nilai pra bayar telefon secara atas talian(online). 

Founder Mi1 Global Sdn Bhd adalah Dato Dr KC Lim, pengerusi adalah Dato Mustapha Taib dan Pengarah Pemasaran Tuan Azhari Abdullah.  klik disini untuk kenali mereka

Konsep MyMi1 yang unik

1. Kami fokus dan komited kepada bidang perniagaan prabayar dengan menyediakan perkhidmatan voucher tambah nilai (TC) mudah alih antarabangsa untuk syarikat telekomunikasi dan penyedia perkhidmatan utiliti yang lain.

2. Kami menggunakan konsep pemasaran rangkaian untuk berkongsi keuntungan kami dengan semua ahli MyMi1 dan memberi hadiah atas usaha gigih membina rangkaian sebagai galakan dan motivasi kepada semua ahli.

3. Siapa yang mempunyai telefon mudah alih pasti akan menambah nilai prabayar atau melanggan perkhidmatan dari pengendali telco. Apabila pelanggan membeli Kredit tambah nilai (TC) secara atas talian(online) dari Sistem Digital MyMi1, sebahagian keuntungan dari urusniaga tersebut akan dikongsi semula kepada ahli.


5 Pakej Penjimatan Terhebat!

Produk ini dijual mengikut pakej yang ditawarkan oleh syarikat dari RM420 sehingga RM21,000. Berikut disenaraikan harga pakej yang ditawarkan :

1 . BRONZE PAKEJ " RM420 "
● dapat free rebet RM30 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM12.90 setiap 10 hari dan dibayar selama 50 kali . RM12.90× 50 kali = RM645
● total RM645 + RM30 = RM675.

2 . SILVER PAKEJ " RM1,120 "
● dapat free rebet RM60 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM33.00 setiap 10 hari dan dibayar selama 60 kali . RM33.00 × 60 kali = RM1,980
● total RM1,980 + RM60 = RM2040.

3 . DIAMOND PAKEJ " RM4,445 "
● dapat free rebet RM200 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM129 setiap 10 hari dan dibayar selama 60 kali . RM129 × 60 kali = RM7,740
● total RM7740+ RM200 = RM7,940.

4 . PLATINUM PAKEJ " RM11,550"
● dapat free rebet RM300 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM384 setiap 10 hari dan dibayar selama 65 kali . RM384  × 65 kali = RM24,960
● total RM24960 + RM300 = RM25,260.

5 .VIP PAKEJ " RM21,000 "
● dapat free rebet RM600 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM765 setiap 10 hari dan dibayar selama 70 kali . RM765 × 70 kali = RM53,550 
● total RM53,550 + RM600 = RM54,150.


Pendapatan Pasif

Sebagai ahli MyMi1, anda layak mendapat rebet tc setiap 10 hari, anda boleh menggunakan rebet tc tersebut untuk pembayaran bil, pembelian prepaid dan pelbagai lagi. Anda boleh memilih untuk kegunaan sendiri, boleh menjual rebet kepada sesiapa sahaja. Caranya hanya masukkan no telefon dan jumlah yg ingin dibeli. Untuk bil masukkan no akaun bil dan jumlah yg ingin dibayar. Mudah dan cepat, semua di hujung jari(online). Anda dapat membayar bil dan top up seperti berikut :

1) Bil TNB
2) Bil ASTRO
3) Bil postpaid Celcom,Digi,   Maxis,Umobile,Redone
4) Top up prepaid Celcom,Digi,Maxis,Umobile,Xox,Tunetalk,Altel untuk Malaysia
5) Top up prepaid Indosat,Telkomsel,XL,Axis,Ceria,Three untuk Indonesia
6) Top up prepaid AIS, DTAC,True Move untuk Thailand
7) Top up prepaid di Vietnam, Bangladesh, Brunei, Singapura dan Cambodia.
8) Bil Unifi TM
Loan kereta dan loan ASB masih dalam perancangan.

Anda boleh mengakses sistem digital MyMi1 melalui smartphone, lap top, pc, tablet atau apa saja gajet yang mempunyai capaian internet.

Sebagai ahli, anda juga boleh memilih untuk kegunaan sendiri atau dijadikan bisnes one stop centre untuk topup dan pembayaran bil dengan mendapat rebet tc setiap 10 hari (pasif income). 


Pendapatan Aktif

Sekiranya ingin bergerak aktif sebagai networker dengan memperkenalkan MyMi1 kepada orang lain dan membuat penajaan, pelbagai insentif (aktif income) diberikan oleh syarikat iaitu :

1. ENTERTAINMENT BONUS 5%
     Bronze      = Rm12.00
     Silver         = Rm30.00
     Diamond  = Rm120.00
     Platinum  = Rm300.00
     VIP.           = RM600.00

2. SPONSOR BONUS 8%
     Bronze     =  Rm19.20
     Silver        = Rm48.00
     Diamond  = Rm192.00
     Platinum  = Rm480.00
     VIP            = RM960.00

3. PAIRING BONUS 10%
     Bronze     =  Rm24
     Silver        = Rm60
     Diamond  = Rm240
     Platinum  = Rm600
     VIP            = RM1,200


* Max pairing perday :-

Bronze       25usd x 3 = Rm75
Silver         50usd x 3 = Rm150
Diamond  400usd x 3 = Rm1200
Platinum   1000usd x 3 = Rm3000
VIP             2000usd x 3 = Rm6000.

4. MATCHING BONUS 18% 
1. Bronze (Rm0.45×50kali =Rm22.50)
2. Silver (Rm1.15×60kali=Rm69.00)
3. Diamond    (Rm4.50×60kali=Rm2700)
4. Platinum (Rm13.50×65kali=Rm877.50)
5. VIP(Rm27×70kali = 1890.00).

Syarikat juga memberi hadiah bagi ahli yang mencapai point pv tertentu. Setiap pakej yang  disertai oleh tajaan anda mempunyai pv seperti berikut :

1. Bronze - 80 pv
2. Silver - 200 pv
3. Diamond - 800 pv
4. Platinum - 2,000 pv
5. Vip - 4,000 pv

Bila point pv terkumpul di bawah anda iaitu sebelah kanan dan kiri anda mencapai nilai pv tertentu, syarikat bersetuju menghadiahkan kepada anda seperti berikut :

kanan anda .... kiri anda
6,000 pv .......... 6,000 pv

Asus Zenpad 7.0 bernilai RM800
kanan anda....kiri anda

25,000 pv.......25,000 pv
Samsung Note 5 bernilai RM3,000

kanan anda..........kiri anda
100,000 pv..........100,000 pv

Jam Rolex bernilai RM30,000
kanan anda.........kiri anda

300,000 pv..........300,000 pv
Kereta bernilai RM70,000

kanan anda.........kiri anda
900,000 pv..........900,000 pv
Kereta mewah bernilai RM240,000

kanan anda......kiri anda
2,000,000 pv....2,000,000 pv
Rumah bernilai RM500,000

Hadiah berupa pakej percutian dan pelancongan tertakluk kepada penilaian syarikat.
Bukan itu sahaja, syarikat juga mewujudkan e-mall di mana sebahagian bonus atau insentif dari penajaan akan dimasukkan ke dalam mall point. Mall point tersebut boleh digunakan untuk menebus barangan berupa aksesori telefon, hand bag dan pelbagai barangan lagi yang disediakan oleh syarikat. Item ini ditambah dari masa ke semasa dan info mengenainya dihebahkan dalam sistem digital MyMi1.


BERSAMBUNG PART 2 ,PENTING SILA BACA !!