RM1120 Masuk lagi Pada 30 mei Ketika Sedang Bersenam di Gym


Salam sejahtera buat pembaca blog saya,

mula-mula sekali terima kasih kerana melawat blog yang tidak seberapa ini.Post kali ini saya nak cerita bagaimana saya dapatkan prospek hanya dari rumah sahaja secara online..

Alhamdullah bila kita berusaha,cepat atau lambat akan ada rezeki kita,orang gagal sebenarnya apabila dia berhenti mencuba... disaat itu anda adalah sorang yang gagal.

Jika terus mencuba tidak kira apa jua yang kita usahakan,anda sedang menghampiri kejayan,sama besar atau kecil... hanya anda yg mampu membuat keputusannya.

ok,disini saya nak cerita smlm 30 mei 2016 ada sahabat baru yang join bisnes yang saya sedang buat,masa tu saya dekat gym,tak sentuh pun telefon..tiba-tiba dapat whatsapp orang dah buat bayaran untuk join..

Bestkan sedang buat aktiviti lain pun duit masuk.semua tu kene buat deng bersistem..
apa yang saya buat ,hanya postkan ke semua group-group facebook  yang saya join tetapi bukan secara manual.Hanya menggunakan sistem autopost saya hanya tulis iklan klik send..sistem yang akan postkan iklan tersebut untuk saya.

Selepas itu berdoalah semoga ada rezeki masuk..alhamdullah dengan izin allah ada yang join dan sedang ontwy 2 orang lagi.. saya hanya buat dari rumah sahaja.

Apa sebenarnya kelebihan yang anda dapat bila join mymi1 .

Kenali MyMi1
==========
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

M1 Global Sdn Bhd(1145697-X) adalah sebuah Syarikat berdaftar di Malaysia. Produk utama adalah Sistem Perisian Digital MyMi1 yang membolehkan pengguna membayar bil dan tambah nilai pra bayar telefon secara atas talian(online). 

Founder Mi1 Global Sdn Bhd adalah Dato Dr KC Lim, pengerusi adalah Dato Mustapha Taib dan Pengarah Pemasaran Tuan Azhari Abdullah.

Konsep MyMi1 yang unik

1. Kami fokus dan komited kepada bidang perniagaan prabayar dengan menyediakan perkhidmatan voucher tambah nilai (TC) mudah alih antarabangsa untuk syarikat telekomunikasi dan penyedia perkhidmatan utiliti yang lain.

2. Kami menggunakan konsep pemasaran rangkaian untuk berkongsi keuntungan kami dengan semua ahli MyMi1 dan memberi hadiah atas usaha gigih membina rangkaian sebagai galakan dan motivasi kepada semua ahli.

3. Siapa yang mempunyai telefon mudah alih pasti akan menambah nilai prabayar atau melanggan perkhidmatan dari pengendali telco. Apabila pelanggan membeli Kredit tambah nilai (TC) secara atas talian(online) dari Sistem Digital MyMi1, sebahagian keuntungan dari urusniaga tersebut akan dikongsi semula kepada ahli.

5 Pakej Penjimatan Terhebat!

Produk ini dijual mengikut pakej yang ditawarkan oleh syarikat dari RM420 sehingga RM21,000. Berikut disenaraikan harga pakej yang ditawarkan :

1 . BRONZE PAKEJ " RM420 "
● dapat free rebet RM30 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM12.90 setiap 10 hari dan dibayar selama 50 kali . RM12.90× 50 kali = RM645
● total RM645 + RM30 = RM675.

2 . SILVER PAKEJ " RM1,120 "
● dapat free rebet RM60 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM33.00 setiap 10 hari dan dibayar selama 60 kali . RM33.00 × 60 kali = RM1,980
● total RM1,980 + RM60 = RM2040.

3 . DIAMOND PAKEJ " RM4,445 "
● dapat free rebet RM200 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM129 setiap 10 hari dan dibayar selama 60 kali . RM129 × 60 kali = RM7,740
● total RM7740+ RM200 = RM7,940.

4 . PLATINUM PAKEJ " RM11,550"
● dapat free rebet RM300 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM384 setiap 10 hari dan dibayar selama 65 kali . RM384  × 65 kali = RM24,960
● total RM24960 + RM300 = RM25,260.

5 .VIP PAKEJ " RM21,000 "
● dapat free rebet RM600 dalam akaun setelah daftar 
● dapat RM765 setiap 10 hari dan dibayar selama 70 kali . RM765 × 70 kali = RM53,550 
● total RM53,550 + RM600 = RM54,150.

Pendapatan Pasif

Sebagai ahli MyMi1, anda layak mendapat rebet tc setiap 10 hari, anda boleh menggunakan rebet tc tersebut untuk pembayaran bil, pembelian prepaid dan pelbagai lagi. Anda boleh memilih untuk kegunaan sendiri, boleh menjual rebet kepada sesiapa sahaja. Caranya hanya masukkan no telefon dan jumlah yg ingin dibeli. Untuk bil masukkan no akaun bil dan jumlah yg ingin dibayar. Mudah dan cepat, semua di hujung jari(online). Anda dapat membayar bil dan top up seperti berikut :

1) Bil TNB
2) Bil ASTRO
3) Bil postpaid Celcom,Digi,   Maxis,Umobile,Redone
4) Top up prepaid Celcom,Digi,Maxis,Umobile,Xox,Tunetalk,Altel untuk Malaysia
5) Top up prepaid Indosat,Telkomsel,XL,Axis,Ceria,Three untuk Indonesia
6) Top up prepaid AIS, DTAC,True Move untuk Thailand
7) Top up prepaid di Vietnam, Bangladesh, Brunei, Singapura dan Cambodia.
8) Bil Unifi TM
Loan kereta dan loan ASB masih dalam perancangan.

Anda boleh mengakses sistem digital MyMi1 melalui smartphone, lap top, pc, tablet atau apa saja gajet yang mempunyai capaian internet.
Sebagai ahli, anda juga boleh memilih untuk kegunaan sendiri atau dijadikan bisnes one stop centre untuk topup dan pembayaran bil dengan mendapat rebet tc setiap 10 hari (pasif income). 

Pendapatan Aktif

Sekiranya ingin bergerak aktif sebagai networker dengan memperkenalkan MyMi1 kepada orang lain dan membuat penajaan, pelbagai insentif (aktif income) diberikan oleh syarikat iaitu :

1. ENTERTAINMENT BONUS 5%
     Bronze      = Rm12.00
     Silver         = Rm30.00
     Diamond  = Rm120.00
     Platinum  = Rm300.00
     VIP.           = RM600.00

2. SPONSOR BONUS 8%
     Bronze     =  Rm19.20
     Silver        = Rm48.00
     Diamond  = Rm192.00
     Platinum  = Rm480.00
     VIP            = RM960.00

3. PAIRING BONUS 10%
     Bronze     =  Rm24
     Silver        = Rm60
     Diamond  = Rm240
     Platinum  = Rm600
     VIP            = RM1,200

* Max pairing perday :-

Bronze       25usd x 3 = Rm75

Silver         50usd x 3 = Rm150

Diamond  400usd x 3 = Rm1200

Platinum   1000usd x 3 = Rm3000

VIP             2000usd x 3 =
Rm6000.

4. MATCHING BONUS 18% 

1. Bronze 
(Rm0.45×50kali =Rm22.50)

2. Silver (Rm1.15×60kali=Rm69.00)

3. Diamond    (Rm4.50×60kali=Rm2700)

4. Platinum (Rm13.50×65kali=Rm877.50)

5. VIP
 (Rm27×70kali = 1890.00).

Syarikat juga memberi hadiah bagi ahli yang mencapai point pv tertentu. Setiap pakej yang  disertai oleh tajaan anda mempunyai pv seperti berikut :

1. Bronze - 80 pv
2. Silver - 200 pv
3. Diamond - 800 pv
4. Platinum - 2,000 pv
5. Vip - 4,000 pv

Sekiranya anda berminat untuk join,pilih pakej diatas dan whatsapp saya untuk join dan pendaftaran.

dalam mymi1 best,kalau kita tak buat apa-apa dapat,kalau buat lagi banyak la dapat.




Incoming related item search:
  • 1 station mymi1
  • mymi1 global 
  • bisnes telekomunikasi
  • pasif income mymi1
  • aktif income mymi1
  • testimoni kejayaan mymi1
  • pelan mymi1
  • cara join mymi1
  • mymi1.com
  • mymi1autodownline
  • buat duit pasif dengan mymi1

RM1120 Orang Banking Join Bisnes Hasil guna Autopost Semalam



Salam sejahtera semua,

Nak tau tak semalam saya running iklan autopost facebook dan ada rezeki ,orang dari pahang join bisnes mymi1 dengan saya secara online je,seronok kan.. hanya buat secara online dari rumah

kalau anda nak tahu semasa saya sedang uruskan pendaftaran member baru dari pahang,saya masa tu tak pakai baju hanya pakai kain pelikat jer,hahaha... siapa peduli dan tahu.Ini yang bestnya kalau buat secara online dari rumah jerrrrr..

Tak perlu balik lewat malam kan.Tapi sekali sekala tu tak hal la kan.Sebenarnya dengan guna tool autopost ini setiap hari saya konsisten iklankan bisnes saya dan dari situ orang akan nampak yang kita ni aktif dan serius dalam bisnes kita.

Jadi kalau anda nak join bisnes mymi1 ,nanti saya bagi guna percuma je tak perlu bayar,
boleh guna sampai lebam la jawabnya




Whatsapp Soalan Kepada saya Jika Anda Masih Belum Faham?


Salam sejahtera semua,

Anda dah baca post-post saya pasal mymi1 tapi masih belum jelas atau faham.

Bisnes mymi1 saya dah kongsikan disini jika belum faham,anda boleh whatsapp saya dengan soalan supaya saya boleh jawap pertanyaan anda.

untuk makluman saya sedang siapkan laporan percuma mengenai mymi1 dan mudah-mudahan anda dapat faham bila baca.

Jika Soalan anda " Boleh saya tahu pasal Bisnes mymi1? "

Yer ,boleh.Anda hanya perlu baca setiap post yang saya tulis untuk anda tahu dan faham.

Jika selepas anda dah baca ,dan ada yg belum terjawab baru whatsapp soalan kepada saya untuk saya tolong jawap.

ok itu je....

bye-bye